Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonska avenija

Prometnu žilu kucavicu zatvaraju zbog radova na uređenju kolnika

Slavonska avenija
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
25.07.2014.
u 11:15

Radovi su planirani u četiri faze. Očekuju se velike gužve, stoga je važno pratiti privremenu prometnu regulaciju

Jedna od najvažnijih prometnih žila kucavica grada – Slavonska avenija – zatvara se od Heinzelove do raskrižja Slavonska/Marohnićeva zbog radova na uređenju kolnika. Radovi počinju u subotu 26. srpnja u 5 sati i trajat će sve do 18. kolovoza do 4 sata.

Uređenje kolnika obavit će se u četiri faze, a mogu se očekivati velike gužve. Kako poručuju iz Grada, ovisno o dinamici radova, zatvarat će se sjeverni, odnosno južni dio kolnika, a prometovat će se za to vrijeme slobodnim kolnikom dvosmjerno.

U prvoj fazi zatvara se južni kolnik od objekta HRT-a do petlje na Aveniji Marina Držića, pa će se automobili voziti po sjevernom kolniku. Tijekom trajanja tih radova automobilima se neće moći ući na južni dio Ulice Kruge kao ni iz istog smjera izaći na Slavonsku aveniju. Također, neće se moći koristiti ni silazni i uzlazni krak petlje. Obilazni pravac je Kruge (južni dio) – Lastovska – Avenija M. Držića – petlja Av. M. Držića – Slavonska avenija i obratno.

U drugoj fazi zatvara se južni kolnik Slavonske avenije od petlje na Držićevoj do Heinzelove, u trećoj pak fazi na istom se dijelu zatvara sjeverni kolnik Slavonske avenije kada se neće moći silaziti petljom na Aveniji Marina Držića. Obilazni pravac je Kruge (sjeverni dio) – Ulica grada Vukovara – Avenija M. Držića.

U četvrtoj fazi zatvara se sjeverni kolnik Slavonske avenije od petlje do objekta HRT-a i vozit će se dvosmjerno južnim kolnikom. Obilazni pravac je Kruge (sjeverni dio) – Ulica Grada Vukovara – Hrvatske Bratske zajednice – Slavonska i obratno.

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:50 25.07.2014.

Bravo novinaru!!! Niste naveli da li se kolnik proširuje za jedan prometni trak ili se radi samo o asfaltiranju postojećeg kolnika. A da, samo ste taj detalj propustili doznati.

KL
klint
08:48 26.07.2014.

Lana kovačevic i Javorka Lemo .....eksperti za promet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije