Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Sudarila se 3 autobusa na Črnomercu

Foto: 24 sata
1/13
03.11.2017.
u 15:50

Očevid je u tijeku.

Tri ZET-ova autobusa sudarila su se oko 13 sati na okretištu Črnomerec pri čemu nije bilo ozlijeđenih osoba, doznaje se od zagrebačke policije.

U autobusima nije bilo putnika pa je nastala samo materijalna šteta.

Prema prvim informacijama, dva autobusa su u trenutku sudara bila zaustavljena dok se u njih zabio treći autobus koji je bio u pokretu.

Prema neslužbenim informacijama, vozač jednog busa izgubio je svijest što bi moglo biti uzrok nesreće. 

Ključne riječi

Komentara 3

SJ
Sve je uzalud
16:19 03.11.2017.

................izgubili koncentraciju kad su čuli što je povjerenstvo doznalo od drugog čovjeka Hrvatske u nastajanju i nestajanju..............

ST
stargate
20:24 03.11.2017.

Okrestiste autobusa u Crnomercu isto tako I na Remizi su opasni za gradane I sramota za Grad Zagreb,nema cak ni postenenog osvijetljenja tako da u nocnim satima sparno morate dobro pazit da vas ne pregaze barem tri autobusa da ne spominjem nogostup gje si mozes noge polomit ,,misli dokle moramo trpjeti ovvakva mjesta gdje ima vrlo visok protok putnika svakodnevno ????

Avatar Linux
Linux
22:04 03.11.2017.

malo si povlekli ljudi, kaj sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije