Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povoljno

Proljetni glazbeni outlet u kinu Europa traje do subote

glazbeni outlet
Jelena Kovačević/VLM
15.04.2010.
u 18:02

Zaljubljenici u glazbu mogu izabrati izmđeu pet tisuća glazbenih naslova po povoljnim cijenama.

Pet tisuća glazbenih naslova može se kupiti u foajeu kina Europa po izrazito povoljnim cijenama. Nosač zvuka Arctic monkeysa za 9,99 kuna, Eurythmicsov za 19,99 ili limitirani box-set posljednjeg albuma kultnih Guns’n’rosesa za 99,99, koji uz CD sadržava memorabilije za fanove, sve to privuklo je mnogo ljudi prvog dana Proljetnog glazbenog outleta.

Drugi glazbeni outlet po redu organizirale su izdavačke kuće Aquarius, Dancing bear i Menart, a bit će otvoren do subote, 17. travnja, do 15 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije