Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostalgija

Prljavci ponovno nastupaju na Večernjakovoj biciklijadi! Pogledajte reportažu s njihovog prvog nastupa na biciklijadi 1997. godine

Večernjakova biciklijada
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/2
19.05.2022.
u 11:35

Na Večernjakovu biciklijadu doveli smo brojna poznata lica među kojima su i sjajni Prljavci.

Prije nešto više od četrdeset godina u gradskoj rubrici Večernjaka javila se ideja kako bi trebalo okupiti čitatelje da se susretnu uživo uz jednodnevno druženje s Večernjim listom. Istodobno cilj je bio učiniti nešto što je dugoročno i na dobrobit zajednici.

Tako je 1979. nastala Večernjakova biciklijada. Jedinstveni događaj posvećen zdravom načinu života,  uz druženje, ples i pjesmu. Cilj je i ove 2022. godine isti, a pošto smo posebno nostalgični za jubilarnu 40. Večernjakovu biciklijadu za naše čitatelje pripremili smo nešto posebno.

Pod mantrom 'bicikliraj kao nekad' ćemo i ovoga puta kao i davnih godina pedalirati od Zagreba sve do Samobora. U Samoborskom izletištu Vugrinščak pridružiti će nam se i jedan bend koji je posebnu atmosferu napravio 1997. godine.

'Prljavci' prvi put na biciklijadi' glasio je naslov reportaže iz 1997. s Večernjakove biciklijade kada je ovaj legendarni bend zapalio pozornicu u Prepuštovcu.

Ni ove godine neće nedostajati zabave jer biciklirati ćemo kao nekad, a s nama će kao nekad biti i sjajno Prljavo kazalište.

Osim Prljavaca na pozornici će zapjevati Vanna i Detour, a zabave i plesa neće nedostajati ni uz Pravila igre i Heidi šeće psa.

Osim dobre pjesme očekuje vas i zabavni park za djecu, brojne sportske aktivnosti, ali i dobra klopa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije