Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:

"Priželjkujemo izvanredne izbore i za gradonačelnika i za Skupštinu"

jadranka kosor (1)
Željko Hladika/PIXSELL
03.12.2010.
u 21:04

Ako bude problema s proračunom, a evidentno je da ih ima, mi se moramo spremiti i na mogućnosti novih izbora. Na tim izborima očekujem puno bolji rezultat od onog na prošlim – poručila je stranačkim kolegama Jadranka Kosor.

Predsjednik gradskog HDZ-a Gordan Jandroković večeras je rekao da je njegova stranka spremna za izvanredne izbore u Zagrebu.
– Pratimo raspravu o proračunu i najavu prijevremenih izbora. Spremni smo. Štoviše, priželjkujemo ih. Ali želimo izbore i za Skupštinu i za gradonačelnika jer ne prihvaćamo da SDP, koji je s Bandićem deset godina vodio Grad Zagreb, svu odgovornost prebacuje na gradonačelnika – rekao je Jandroković.

Na radnom sastanku zagrebačkog HDZ-a članstvu se večeras obratila i predsjednica stranke Jadranka Kosor.
– Moramo biti apsolutno pripravni na tu opciju. Ako bude problema s proračunom, a evidentno je da ih ima, mi se moramo spremiti i na mogućnosti novih izbora. Na tim izborima očekujem puno bolji rezultat od onog na prošlim izborima – poručila je stranačkim kolegama Jadranka Kosor.

Komentara 41

OB
-obrisani-
05:00 04.12.2010.

Za sve je kriv SDP - prokleti bili,sve su uništili

OB
-obrisani-
06:33 04.12.2010.

Građani Zagreba Vaš Bandić,,,glasali ste za njega,,,,vam metnuo,,i treba da je

MP
Mr.Pravda
21:10 05.12.2010.

trebali bi izbori na drzavnom nivou,no ti se ne daju,pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije