Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Privremena regulacija prometa u Branimirovoj ulici do kraja srpnja

radnička cesta (1)
Patrik Macek/PIXSELL
23.07.2012.
u 12:12

Sjeverni kolnik Branimirove ulice, na dijelu od Heinzelove do Budakove ulice, do kraja srpnja bit će zatvoren

Zbog izvođenja radova na sjevernom kolniku Branimirove ulice, na dijelu od Heinzelove ulice do Budakove ulice, od sutra u 8.30 sati do kraja srpnja na snazi će biti privremena regulacija prometa. 

Sjeverni kolnik Branimirove ulice bit će na spomenutoj dionici zatvoren, a promet će se za sva vozila odvijati po južnom kolniku dvosmjerno. Prolaz vozilima iz Kušlanove ulice na Branimirovu ulicu bit će onemogućen zbog tih radova, izvijestili su iz Gradskog ureda za prostorno uređenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije