Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od jutros

Nastale velike gužve: zbog radova u Ilici promijenjena regulacija prometa

Gužva na području Ilice
Foto: Screenshot Google Maps
1/2
19.10.2018.
u 11:26

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na Ilici za sav promet bit će zatvorena zona raskrižja s ulicom Nad lipom

U dijelu Ilice u centru Zagreba od jutros je zbog radova na snazi privremena regulacija prometa.

Informacije na Googleovim kartama pokazuju da je nastala velika gužva na ulicama na tom području. Ovakvo je stanje bilo oko 11.20 sati:

Foto: Screenshot Google Maps

Zbog rekonstrukcije tramvajskog kolosijeka na dijelu od ulice Nad Lipom do Mandaličine ulice do 5 sati u ponedjeljak, 5. studenog, bit će zauzet dio kolnika, a promet u smjeru zapada odvijat će se jednim prometnim trakom, izvijestili su iz grada. Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Na Ilici kod raskrižja s ulicom Nad lipom privremena regulacija bit će na snazi do 4 sata u srijedu, 24. listopada.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na Ilici za sav promet bit će zatvorena zona raskrižja, a obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će Nad Lipom - Podolje - Vinogradska - Ilica i obratno.

- Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje - priopćili su iz gradske uprave.

Pogledajte i video o radovima na rotoru:

Komentara 1

2X
2Xgeneral
09:24 21.10.2018.

četiri mjeseca rade od raskržja austrijske-ilice do podolja. cca 900 metara. 120 dana podjeljeno s 900 izlazi 9 metara dnevno. katastrofa, s time da se prije 4-5 dana prvi put pojavili sobraćajni redari i policija da regulira promet reljkovićeva, čanićeva, grahorova s ilicom. da e radilo 12 sati dnevno, sedam dana tjedno, bilo bi gotovo za mjesec dana. loša organizacija, čisti nerad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije