Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CZK Susedgrad

Prilika za ljubitelje etno glazbe: Susedgrad će ugostiti Zrinku Posavec

storyeditor/2022-01-18/PXL_131021_90150108.jpg
CZK Susedgrad
19.01.2022.
u 07:30

Ulaz je besplatan uz predočenje COVID potvrde.

Zvukovi sevdaha, starih slavonskih, međimurskih i drugih tradicionalnih pjesama odzvanjat će 28. siječnja dvoranom Centra za kulturu Susedgrad, gdje će ljubitelji etnoglazbe imati priliku uživati u koncertu Zrinke Posavec.

Na klaviru će je pratiti Kristina Bjelopavlović Cesar, a ulaznice za koncert koji počinje u 19 sati mogu se nabaviti u prostorijama centra u Gajnicama. Usto se u petak ondje, također u 19 sati, organizira tribina s književnikom Damirom Karakašom naziva "Kada se u romanu ne događa ništa, a zapravo se događa sve". Ulaz je besplatan uz predočenje COVID potvrde. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
09:22 19.01.2022.

znači ulaz NIJE besplatan jer treba prodat dušu vragu da dobijete papir s njegovim brojem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije