Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijedlog za izlazak: otkrij čari kuglanja

Kuglana ROCK'n'BOWL u Westgate Shopping Cityju
Foto: Promo
1/5
15.10.2021.
u 14:25

Ako još ne znaš kako provesti vikend, ovo bi mogla biti više nego dobra ideja

Klubovi još uvijek ne rade i mjesta za izlazak su poprilično ograničena isključivo na kafiće. Ako tražiš nešto malo drugačije, imamo odličnu vijest za tebe, kuglana ROCK'n'BOWL u Westgate Shopping Cityju jedini je disco bowling centar u široj okolici Zagreba i pravo je mjesto za odličan provod.

U Rock 'n' bowl kuglanu možeš povesti ekipu na kuglanje gdje te čeka čak 14 staza a uz to možeš popiti piće ili čak nešto i prizalogajiti. 

Foto: Arena Hospitality Group

Kuglana je uređena poput velikog dnevnog boravka u kojem ćeš rado provesti hladne dane koji su pred nama. Svaki detalj pomno je biran, a prostor se dijeli na nekoliko cjelina. Uz kuglačke staze, tu su i restoran, prostor za odmor kao i dio s različitim zabavnim igrama.

Foto: Arena Hospitality Group

Prostor je uređen u nekoliko stilova koji se upotpunjuju i stvaraju ugodnu atmosferu, a dominiraju metalni elementi i drvo. Rock 'n' Bowl je ispunjen smijehom, dobrom zabavom i klopicom koji će razbiti sivilo jesenskih i zimskih dana.

U predahu od kuglanja možeš uživati u velikom izboru pića ali i prefinim burgerima, woku, palačinkama i svakojakim jelima, što će svakako upotpuniti tvoj izlazak.

Foto: Arena Hospitality Group

Foto: Arena Hospitality Group

Ako želiš zabavu ali i rekreaciju, kuglanje je odlična prilika za spoj druženja i zabave. Za one koji žele dinamičnu večer zabava se može nastaviti i kroz igru biljara ili na različitim aparatima za igru.

Ovaj vikend zamijeni običan izlazak neobičnim i provedi nezaboravnu večer u Rock 'n' Bowlu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije