Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundek

Prijavite se na 39. Večernjakovu biciklijadu, vozimo se 12. lipnja

25.05.2021.
u 11:55

Prijaviti se možete ispunjavanjem online obrasca na Večernjakovom portalu, a prvih 300 na dar dobiva sponzorski paket.

Pandemija nas je proteklih godinu dana gotovo sve zatvorila u četiri zida i izbacila iz forme. Stoga je 39. izdanje jednog od najdugovječnijih i najomiljenijih sportskih događanja, Večernjakove biciklijade, idealna prilika da “natjerate” sami sebe, ali i obitelj, prijatelje te ostale ljubitelje pedaliranja da tu subotu provedete na zraku, u dobrom društvu, s vjetrom u kosi i na dva kotača.

Uz bogat program

Zato je 1978. i nastao projekt promicanja vožnje na dva kotača, radi očuvanja zdravlja, ali i ukazivanja na manjak biciklističkih staza u metropoli. A ove se godine Večernjakova biciklijada održava 12. lipnja, start je na jugoistočnom dijelu jezera Bundek, gdje će biti i cilj, a ruta kojom ćemo se voziti duga je osam i pol kilometara. Okupljanje počinje u 10 sati, a voziti se počinje u 11.

Sudionike, i sve koji se odluče doći bodriti bicikliste, zabavljat će DJ GoDJi, koji će se posebice pobrinuti za štimung pola sata prije starta, dok traje razgibavanje. Cijeli će program, koji traje do 15 sati, moderirati Renata Sopek, a dočekat će, među ostalim, sudionike utrke i na cilju oko 12 sati, uz predstavnike Grada, Večernjeg lista i najboljeg sastava takve vrste u Europi, Zagrebačkih mažoretkinja. Uslijedit će popodne ispunjeno zabavom i bogatim sadržajima, u kojemu ćete moći uživati u domaćim i stranim hitovima koje će interpretirati Bojan Jambrošić i bend.

Plesna skupina Lana izvest će tri koreografije, a dva će nastupa usto imati zbor Teensice. Svoje će umijeće na pozornici na Bundeku također pokazati omiljeni dječji plesni zbor Zagrepčanke i dečki, a Miran Pirner, koji je poznat kao polufinalist Supertalenta te prvak Hrvatske u freestyle trikovima s loptom, podijelit će s posjetiteljima svoje impresivne poteze. U školi nogometnih trikova globalne platforme Panna Knock Out zainteresirani će također imati priliku ponešto i naučiti.

Online na našem portalu

U programu, dakle, za svakoga ima ponešto, bit će i iznenađenja, a djecu će zasigurno posebno razveseliti mađioničarski trikovi i modeliranje balona. A dok će se roditelji moći opustiti uz nastupe i gastroshow, klinci će energiju moći potrošiti i na poligonu, u dječjem kinu, penjanju na umjetnu stijenu, stolnom nogometu i party toboganu koje je pripremila tvrtka Maskote.hr. U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo, udruge „Zdravi pod suncem“  i partnera provodi se javnozdravstvena akcija pod nazivom „DJELUJ SADA“ u cilju ranog otkrivanja melanoma i prevencije zloćudnih tumora kože. U okviru  akcije provodit će se edukacija o zdravstveno-prihvatljivom ponašanju na suncu za sve zainteresirane sudionike  Večernjakove biciklijade.

Prijaviti se možete ispunjavanjem online obrasca na Večernjakovom portalu, a prvih 300 na dar dobiva sponzorski paket.

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
11:08 26.05.2021.

nekad e vozilo u prepuštovec i samobor. to je imalo smisla. a ovo je vožnjica oko kvarta a ne biciklijada. čemu trud?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije