Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni spektakl za cijelu obitelj

Prijavi se: Budi i ti dio Večernjakove utrke u Samoboru

Budi i ti dio Večernjakove utrke u Samoboru
Foto: Promo
1/5
03.04.2018.
u 14:17

U organizaciji Večernjeg lista, i ove ćete godine, 8.travnja, doživjeti nezaboravan dan u spoju zabave i rekreacije, te pomoći "Slatkim Samoborcima" - Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice.

Počelo je proljeće, odlično godišnje doba za nove početke, nove prilike i izazove. Pozivamo vas na spektakularni proljetni izazov u Samoboru! Okušajte se i vi u humanitarno-rekreativnoj utrci za djecu i odrasle!

U organizaciji Večernjeg lista, i ove ćete godine, 8.travnja, doživjeti nezaboravan dan u spoju zabave i rekreacije, te pomoći "Slatkim Samoborcima" - Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice.

Humanitarno-rekreativni spektakl počinje u 10 sati dječjim utrkama za djecu vrtićke dobi na 200 m, za one od 7-10 godina na 500 m i za 11-14 godina na 700 m. Na dječje se utrke mogu prijaviti sva djeca iz vrtića i osnovnih škola koja to žele, Nije se potrebno unaprijed prijaviti, a za sudjelovanje na djecjim utrkama ne plaća se kotizacija.

Start i cilj svih utrka je u Centru za mlade Bunker, na području bivše samoborske vojarne.

Odrasli će trčati 5000 metara. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji ,a svi trče na vlastitu odgovornost. Utrka je humanitarnog karaktera, ali će iznos startnine, u skladu sa svojim mogućnostima, trkači sami odrediti. Sav prilog od prikupljene startnine donirat će se Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice - Slatki Samoborci.

Prijave za sudjelovanje u utrci građana, na kojoj će biti i mjereno vrijeme, otvorene su na Zdravoproljece.hr i Stotinki, no prijaviti se možete I na licu mjesta od 9.00 sati. Start utrke je u 11 sati.

Kroz cijeli događaj vodit će vas naša poznata fitness trenerica i voditeljica Renata Sopek.

8.travnja je najbolji dan rekreativno I humano proslavimo dolazak proljeća.. Zaljubljenici u trčanje, roditelji s djecom, sportski klubovi, udruge I društva, pridružite nam se u utrci u što većem broju! Provedimo zajedno dan bogat različitim zabavnim programima u prekrasnom samoborskom ambijentu!

Prijave za utrku na www.stotinka.hr/hrv/utrka/1867 i na zdravoproljece.hr

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/ilustracija
PROGRAM

9:00 – 10:00 Prijave na dječje utrke i Utrku građana i podizanje startnih brojeva

***

10:00 Dječja utrka „Trčimo za Slatke Samoborce”– 200m

10:10 Dječja utrka „Trčimo za Slatke Samoborce”– 500m

10:20 Dječja utrka „Trčimo za Slatke Samoborce”– 700m

10:30 Proglašenje pobjednika dječjih utrka

***

10:30 Trening zagrijavanja trkača by Fitness of

11:00 Start utrke 5km

12:00 Proglašenje pobjednika utrke (5000m)

***

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije