Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
solidarnost sa život

Prijatelji životinja solidarizirali se s telićem i tetovirali 269

solidarnost 269 (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
15.12.2012.
u 14:30

Za tetoviranje je zaslužan studio Tortuga Tattoo, a tetovirat će sve do 18 sati u Galeriji PM Hrvatskog društva likovnih umjetnika u Zagrebu, u sklopu Artomata.

269 broj je telića koji je zapeo za oko trojici aktivista koji su bili na jednoj mliječnoj farmi, a danas su priliku da taj broj tetoviraju brojni prijatelji životinja koji su se odazvali pozivu istoimene udruge da na simbolični način pokažu solidarnost prema životinjama. 

Za tetoviranje je zaslužan studio Tortuga Tattoo, a tetovirat će sve do 18 sati u Galeriji PM Hrvatskog društva likovnih umjetnika u Zagrebu, u sklopu Artomata.

Komentara 2

VI
Vito
07:30 17.12.2012.

Prijatelji životinja solidarizirali se s telićem i tetovirali 269 Koliko je vidljivo na ovoj slici uz članak, na ruci su brojevi 2 - dva 6 - šest 1 - jedan Ma koliko se trudio, jednostavno ne mogu vidjeti broj 9 - devet

VI
Vito
14:21 17.12.2012.

Ajde mi objasni, ti koji si stavio minus, zašto si ga stavio? Pogledaj sliku pa ćeš vidjeti 261, a ne 269 Baš me briga za minus, ali me zanimaju tvoji kriteriji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije