Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SLUČAJU POTRESA

Prihvatne površine i evakuacijski koridori u Zagrebu

Potres u Zagrebu
Foto: Čitatelji
1/13
22.03.2020.
u 08:02

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama izradio je prije nekolikog godina edukativni letak 'Potres' u kojem se nalaze informacije za zaštitu i kako se ponašati i što učiniti tijekom i poslije potresa.

Snažni potresi zatresli su jutros područje Zagreba, a osjetili su se diljem Hrvatske. Podrhtavanja su prouzročila velike štete u Zagrebu i mnogi su građani pobjegli na ulice u strahu od urušavanja zgrada. Fasade su padale na ulicu te su uništeni automobili, a odlomio se i vrh Katedrale. 

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama izradio je prije nekolikog godina edukativni letak 'Potres' u kojem se nalaze informacije za zaštitu i kako se ponašati i što učiniti tijekom i poslije potresa. Na letku se nalaze i upute gdje se građani mogu skloniti. Sastavni dio letka je i karta na kojoj su označene sve prihvatne površine i evakuacijske površine za postavljanje šatorskih naselja kao i evakuacijski koridori.

Letak možete preuzeti OVDJE.

Potres u Zagrebu
1/30

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije