Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Bestovju

Prešla vozilom na suprotnu stranu kolnika i poginula u sudaru

prometna nesreća, očevid, sudar, blokada, policija (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
15.12.2011.
u 08:46

Stradala 31-godišnjakinja upravljala je vozilom prema sjeverozapadu i kod kućnog broja 46 lijevom je stranom automobila prešla u suprotan trak

Vozačica (31) na mjestu je poginula u prometnoj nesreći što se dogodila sinoć nešto prije ponoći u Ulici Franje Tuđmana u Bestovju kod Samobora. Ona je, iz zasad neutvrđenih razloga, svojim Fiat Puntom prešla u suprotan trak gdje se sudarila s Fiat Bravom koji je dolazio iz suprotnog smjera i za čijim je upravljačem bila 24-godišnjakinja pod utjecajem alkohola.

Alkoholizirana je 24-godišnjakinja (1,51 g/kg) prevezena u Kliničku bolnicu sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Ključne riječi

Komentara 12

KL
klubuhb1
09:29 15.12.2011.

Ma dajte, žena za volanom sa 1,51 promila.

MA
manjihrvat
09:37 15.12.2011.

Dajzte malo opismenite svoje novinare! Pa ovo je strasno! \"Sa svojim fijat punto\"?! Sto smo u sumadiji da se zanemaruju padezi! O sadrzaju necu niti pisati. Nije navedeno mjesto niti ulica! SRAMOTA BANDO NEPISMENA

FI
fila
12:28 15.12.2011.

Čudno je to ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije