Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Prema ideji građana stranka 'Za grad' čistila prostore u Tratinskoj

za grad (1)
Foto: Za grad
1/3
13.04.2013.
u 17:44

Umjesto da propadaju tako zaboravljeni, mogli bi puno značiti malom obrtniku ili poduzetnici u borbi s ekonomskom krizom

Zasukali su rukave, podijelili špahtle i čistili napuštene prostore u Tratinskoj ulici.

Akcija je to članova stranke \'Za grad\' koji su, po preporuci građana, danas očistili desetke prostora od debelih slojeva plakata i dali svoje prijedloge kako bi se ti oronuli i napušteni prostori mogli revitalizirati.

Umjesto da propadaju tako zaboravljeni, mogli bi puno značiti malom obrtniku ili poduzetnici u borbi s ekonomskom krizom, kvartovskoj šahovskoj udruzi ili ljubiteljima krimi romana, mladom kiparu ili fotografkinji, kumici iz okolice Zagreba sa svježim sirom i vrhnjem, poručili su iz stranke.

Budući da su politička stranka koju svojim prijedlozima kreiraju upravo – građani, u suradnji s njima ovakvim akcijama žele skrenuti pažnju na loše gospodarenje gradskom imovinom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije