Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo mu zbog Interlibera

Nemarnom posjetitelju ostavio ljutitu poruku: 'Džabe vam knjige...'

Interliber
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
17.11.2019.
u 13:12

Zbog velike zainteresiranosti građana Interliber je legendaran zbog svojih gužvi i prometnog čepa koji se stvori ispred Zagrebačkog Velesajma

Gužve oko Zagrebačkog Velesajma zbog održavanja 42. međunarodnog sajma knjiga Interlibera nesnosne su svima koji su prisiljeni prolaziti, međutim neki nisu spremni patiti u tišini pogotovo kad im se zapriječi ulaz. 

Jednom radniku je prekipjelo i ostavio je na automobilu poruku zbog koje su mnogobrojni posjetitelji jednostavno morali zastati. 

- Džabe vam knjige kad ste glupi ko kur**. Hvala što ste nam zapriječili ulaz u radionu, netko i radi dok se vi naslikavate - stoji u poruci. 

Foto: Brian Melamed

Interliber tradicionalno privlači veliki broj građana željnih da iskoriste popuste. Međutim, zbog velike zainteresiranosti Interliber je legendaran zbog svojih gužvi i prometnog čepa koji se stvori ispred Zagrebačkog Velesajma. 

Ključne riječi

Komentara 8

SH
Shalan
13:55 17.11.2019.

Uglavnom, gramatički točna poruka, što hoće reći da je i pisac nešto čitao. Ulomak iz "djela" je malo sirov, ali spada u noviji trend koji promovira "cijenjena" spisateljica Vedrana Ludan.

DU
Deleted user
13:42 17.11.2019.

Tja, kaj se more. Čovjek je napisao što mu je bilo na srcu i što misli o modernim hrvatskim "intelektualcima" koji, eto, umiru od silne ljubavi prema knjigama a da pritom nisu svladali elementarne norme ponašanja. Sad bismo mogli cjepidlačiti i pitati se je li ta njegova poruka politički korektna ili nije. Ali tko šljivi politiku i njezine zahtjeve. Pun nam je kukuruz iste.

DO
domxerex
14:16 17.11.2019.

Što je najgore vjerojatno je i pogodio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije