Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda

Na križanju Držićeve i Vukovarske okrznula se dva tramvaja, nema ozlijeđenih

Radnici popravljaju tramvajske žice
Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija
06.03.2019.
u 08:23

Tramvajske linije privremeno nisu prometovale Avenijom Marina Držića, a tramvaji su preusmjeravani drugim trasama.

Na križanju Držićeve i Vukovarske ulice u srijedu ujutro okrznula su se dva tramvaja zbog čega je tramvajski promet na tom dijelu bio prekinut na dva sata.

Nezgoda se na križanju dogodila u 5,45 sati, a tramvajski promet, koji je bio u prekidu, ponovno je uspostavljen nešto prije osam sati.     Ozlijeđenih nije bilo, a pričinjena je manja materijalna šteta, izvijestili su iz Službe za odnose s javnošću ZET-a.

Uzroci nesreće se ispituju. Tramvajske linije privremeno nisu prometovale Avenijom Marina Držića, a tramvaji su preusmjeravani drugim trasama.

Video: Osnivanje sportskog megaholdinga

Ključne riječi

Komentara 1

IH
iron.hide.54966
07:52 06.03.2019.

Nije dugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije