Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOOUT! Junior kamp

Poziv školarcima: Postanite za praznike pravi pustolovi

Radost.hr
10.03.2016.
u 13:47

Program u organizaciji Večernjakove Radosti te Škole trčanja i nordijskog hodanja namijenjen je djeci od 7 do 11 godina

Već se godinama mnogi odrasli žale kako su igrališta sve praznija, a djeca umjesto za loptom, gumi-gumijem ili rolama posežu za konzolama, tabletima i ostalim računalnim mamcima.

Izlet u prirodu i kupanje u toplicama doživljava se kao nešto iz prošlosti ili – potpuno retro. Upravo takav doživljaj nudi i proljetni GOOUT! Junior kamp.

U organizaciji Večernjakove Radosti i GOOUT! škole trčanja i nordijskog hodanja drugu se godinu održava proljetni kamp za djecu od 7 do 11 godina. Mali će pustolovi od 21. do 25. ožujka istražiti Medvednicu, Ravnu goru i Ivanščicu te dva dana uživati u čarima Tuheljskih toplica.

Multidisciplinarni pristup, uz priznate sportske edukatore, već se pokazao kao pun pogodak. Lani je tako planinarsko-bazenska sekcija naučila tumačiti planinarske znakove, orijentirati se u šumi i napraviti priručno sklonište od nevremena. Naravno, bilo je dovoljno vremena za brojne slobodne aktivnosti poslije kojih je ručak u planinarskom domu mirisao poput najbolje svjetske kuhinje.

Cjelodnevno kupanje na bazenu također je polučilo nevjerojatan uspjeh pa će i ove godine veselo društvo dva dana uživati u vodenim igrama bez granica. I kao da to nije dovoljno, malim će prirodnjacima društvo raditi poznati komičar i zabavljač Mario Petreković.

Program kampa odvija se svakodnevno tijekom školskih proljetnih praznika. Roditelji će dovoditi djecu pred Lisinski, odakle će se autobusom krenuti na neku od lokacija. Povratak se planira oko 17 sati. Cijena petodnevnog kampa je 849 kuna, a uključuje svakodnevni prijevoz, ručak, dva međuobroka i ulaz u kompleks Terma Tuhelj. U slučaju lošega vremena kamp se ne otkazuje, već prilagođava pa su moguće izmjene u rasporedu. Ostale informacije mogu se pronaći na internetskoj stranici časopisa Radost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije