Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
30 6°C
  • jadrmatic:

    Migranti siluju po Zagrebu, a čime se bavi drug Božinović? Tako treba, Božinoviću, referentu JNA i sine kapetana fregate JNA, pohapsiti sve koji su protiv druga Tita i sve domoljubne Hrvate.

  • Ružni patak:

    Dosao je dan da se taj zlocinac makne iz nasih zivota,,bravo za gospodina....bbb vk,,kod nas u Vinkovcima taj hostapler ne postoji ni u tragovima..

  • Donald:

    Već davno je trebalo, kao u svim normalnim demokratskim državama, zabraniti veličanje totalitarnih ideologija, koje baziraju na jednoumlju i teroru, a isto tako zabraniti veličanje njihovih protagonista. Kod nas se to naravno naročito odnosi na periodu neofašizma između 1945 - ... prikaži još! 90. Za normalnog je čovjeka nerazumljivo da još postoje obale i ulice maršala Tita ili sakupljanja u Srbu i Kumrovcu. Tu se nažalost još nismo dovoljno kultivirali i civilizirali i tu se još i dalje vide rezultati sustavnog ispiranja mozga kroz sva ta desetljeća Titove strahovlade. No vidi se to jasno i na ovim portalima, gdje zapanjuje činjenica da ljudi, koji su koliko toliko ipak polupismeni, a danas imaju neograničen pristup informacijama, još danas 2017 i dalje zagovaraju režim, koji je masovno ubijao, otimao, zatvarao, mučio i terorizirao, barem dvije generacije ovog naroda. Tu postoji očito perpetuirano jedan vrlo otporan rezervoar ljudi, koji bi u datom momentu ili da im se pruži prilika opet i vrlo rado sudjelovali u zlodjelima nekog novog totalitarnog sistema. Nije čudno da se među takvima uvijek nađe veliki postotak psihopata i debila, no da tu ima i visoko školovanih i inteligentnih, to je jednostavno neshvatljivo.

Još iz rubrike Zagreb

Mali oglasnik
DIGITALNO IZDANJE

Večernji list – posebno izdanje Malog oglasnika četvrtkom – 27. veljače

Nenad Puhovski
ZAGREBDOX

Od 112 filmova na repertoaru 37 je domaćih

Radni sastanak o uvođenju naplate parkiranja na području cijelog Zagreba
SUSTAV ĆE BITI PRAVEDAN?

Bandić planira naplatu u cijelom gradu: 'Moglo bi doći do smanjenja cijena'

38