Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevidom će se utvrditi uzrok

Požar u CIOS-u pod kontrolom, vatrogasci na terenu

Zagreb: U poslijepodnevnim satima došlo do požara u CIOS-u na Jankomiru
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
13.08.2020.
u 17:14

Radnici su počeli gasiti vatru, a u pomoć su došli vatrogasci iz postaja Jankomir, Centar i Novi Zagreb. Pozvani su i lokalni DVD-ovi

Kako su izvijestili iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama danas u 16 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru u krugu CIOS-a do kojeg je došlo zbog manjeg zapaljenja drvnog materijala tijekom obrade drvenog otpada.

Dežurni vatrogasci tvrtke o požaru su izvijestili Javnu vatrogasnu postrojbu koja je na teren izašla s 9 vozila i 24 vatrogasca. U gašenju su pomogli i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava te je pravovremeno onemogućeno širenje vatre na ostatak prostora i otklonjena mogućnost naknadnog zapaljenja.

Na terenu se osim pripadnika Javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasaca nalaze i djelatnici Policijske uprave zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. 

Policijska uprava zagrebačka će očevidom utvrditi uzrok požara.

 

Ključne riječi

Komentara 4

BU
burza
17:19 13.08.2020.

Interesantno svake godine od prilike u to vrijeme gori cios na Jankomiru

KO
komunikolog
17:25 13.08.2020.

Opet?

NE
neboiznadzagreba2
17:19 13.08.2020.

Kako nikome nije sumnjivo da u CIOSU-u gori svako malo, zašto se ne istraži da li požari izbijaju kad su pretrpani ili kad su poluprazni, tek da znamo... Dugoročno bi po posljedicama ovakvi požari mogli uzrokovati mnoge smrti, no Zavodavod za javno zdravstvo će vjerojatno reći da je zrak čist, kada se ovako nešto dogodi jedamput onda je to eksces, kada se ponavlja svako toliko teško da je slučajnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije