Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUHINJA U PODRUMU

Požar u restoranu na Trešnjevci: Kuhari pobjegli na vrijeme

Zagreb: Na zgradi na Trešnjevci izbio je pozar
Slavko Midzor/PIXSELL
01.12.2020.
u 23:35

Vatrogasci su ugasili vatru, restoran nije radio i nema ozlijeđenih

U restoranu na zagrebačkoj Trešnjevci u utorak navečer izbio je požar, vatrogasci su ga ugasili, a ozlijeđenih nema, potvrdila je večeras zagrebačka policija. 

U Policijskoj upravi zagrebačkoj je rečeno da su u 19,47 sati dobili dojavu o požaru u restoranu u Puljskoj ulici na Trešnjevci. Vatrogasci su ugasili vatru, restoran nije radio i nema ozlijeđenih. Saniranje požarišta još uvijek traje.  

Noćašnji požar kuhinje restorana na Trešnjevci je ugašen. Foto: T. Božić

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Tuesday, 1 December 2020

 

Ujutro će se obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba doznaje se da je požar izbio u kuhinji u podrumu restorana, gdje je moguće da se kuhalo za dostavu.

Kažu da u požaru nitko nije stradao i nitko nije bio ugrožen. Kuhari su pobjegli na vrijeme, a stanari iznad nisu bili ugroženi.  

Požar je gasilo 12 vatrogasaca, a ugašen je iza 20 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Bellybutton
06:29 02.12.2020.

Odlična vijest. Bravo uredniče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije