Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja u Zagrebu

Požar u restoranu na Jarunu: Vatra se s dimnjaka proširila na krovište

Zagreb: Vatrogasci gase manji požar koji je izbio na krovištu u Ilici 253
Jurica Galoic/PIXSELL
23.02.2020.
u 09:52

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba s 14 vatrogasaca i četiri vozila

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, priopćili su da je jutros u 8.33 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila  dojavu o požaru u restoranu Lido, Jarun bb.

Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o požaru dimnjaka koji je zahvatio oko 15 m2 krovne konstrukcije. Hitna pomoć pregledala je dvije osobe iz preventivnih razloga, no nije bilo potrebe za njihovom hospitalizacijom.

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba s 14 vatrogasaca i četiri vozila, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Elektra Zagreb, Gradska plinara Zagreb, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Nakon očevida Policijske uprave zagrebačke znati će se uzrok požara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije