Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U KUPINEČKOM KRALJEVCU

Susjed otkrio kako su spasili vlasnika kuće: 'Polijevali smo ga hladnom vodom'

Bukno požar krovišta obiteljske kuće
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
13.12.2019.
u 13:24

Požar je ugašen, a dvije osobe medicinski su zbrinute i prevezene u bolnicu.

U požaru krovišta obiteljske kuće u Kupinečkom Kraljevcu ozlijeđene su dvije osobe, a kako navode susjedi, do požara je došlo zbog lampica. 

– Na mjesto događaja upućeno je pet vatrogasnih vozila iz DVD-a Kupinečki Kraljevec i Dragonožec, vatrogasni vlak iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb i navalno vozilo iz Vatrogasne postaje Centar s ukupno 15 vatrogasaca – izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba

Žena je zadobila lakše opekline, dok je njezin suprug teže ozlijeđen. On je zadobio opekline jačeg stupnja 

– Bojala sam se za susjeda i bojala sam se za našu kuću, a čujem da je susjed u bolnici i da ima opekline trećeg ili četvrtog stupnja. Ljudi govore da je do požara došlo zbog ukrasnih lampica za Božić, rekla je susjeda Marija za 24sata. 

Susjed Zlatko ispričao je kako su spasili vlasnika kuće, 

– Izvukli smo ga iz kuće sa stražnje strane gdje je plin, a supruga je sama izašla. On je bio u šoku, omamile su ga valjda temperatura i dim. Nisam vidio njegove ozljede jer smo ga polijevali hladnom vodom da malo dođe sebi. Vidio sam samo da je njegova supruga imala lakše ozljede – priča Zlatko.

Kako je izvijestila policija, u kući koja je u vlasništvu 48-godišnjaka, dok su se u njoj nalazile dvije osobe najvjerojatnije na terasi kuće, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar koji se proširio na tavan i krovište kuće koji su potpuno izgorjeli.

– Požar je zahvatio i dva osobna automobila, i to automobil marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba i automobil marke Nissan X-trail zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba. U požaru je ozlijeđen 48-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb. Očevid će se obaviti danas – naveli su iz zagrebačke policije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije