Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar kraj Avenue Malla

Gorio osmi automobil u Zagrebu ovoga tjedna

Požar
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/11
17.11.2019.
u 16:50

Kako su nam potvrdili vatrogasci, troja vatrogasna kola bila su na terenu i ugasila požar nepoznatog uzroka na osobnom automobilu, a ovo je osmi ovakav slučaj u protekla četiri dana.

Je li ovo nastavak na ovotjedno masovno paljenje automobila u Zagrebu, ne znamo, ali znamo da su zagrebački vatrogasci ponovno intervenirali pokraj Avenue Malla zbog zapaljenja automobila. Srećom, ozlijeđenih nije bilo.


Kako su nam potvrdili vatrogasci, troja vatrogasna kola bila su na terenu i ugasila požar nepoznatog uzroka na osobnom automobilu, a ovo je osmi ovakav slučaj u protekla četiri dana.

Požar
1/4


S noći na četvrtak ovaj tjedan je, podsjetimo se, gorjelo čak sedam automobila na  području Črnomerca i Trnja. Igrom slučaja ozlijeđenih nije bilo, a vatrogasci su brzom intervencijom uspješno ugasili sve požare. Kako nagađaju, u ovim nanizanim slučajevima je vjerojatno o namjernom paljenju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar taqa
taqa
17:34 17.11.2019.

Novinari,kaj mene ne pitate? Zapalio se Renault 2006.godište u garaži Avenue Mačka na -1. Bio dolje.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:04 19.11.2019.

Moraš paziti pokraj koga se parkiraš u Zagrebu.

VO
vorda400
17:52 17.11.2019.

A vozni park nam je star 15g i neodržavan je a aute koje uvozimo su prosječno stari 5-10g znači opet auti koji su u pravilu za otpis po EU standardima i onda se čudimo kad se neki ovak zapali ok ima slučajeva kad netko ide naplatiti dugovanja ili poslati poruku kakvom krkanu od poslodavca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije