Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na trgu

Potrgan plakat s likom Slobodana Praljka

plakat Praljak
Foto: Twitter
09.12.2017.
u 17:15

Građani su danima palili svijeće za generala Praljka ispod Jelačićeva spomenika

Plakat s likom Slobodana Praljka koji je danima stajao uz spomenik banu Jelačiću na glavnom zagrebačkom trgu je potrgan.

Bojan Glavašević je na svom Twitteru objavio fotografiju potrganog plakata. "Izgleda da su gradjani imali komunalnu akciju", napisao je Glavašević na Twitteru.

plakat Praljak
1/10

Komentara 29

CA
carlo20
17:38 09.12.2017.

Koliko mržnje kod ovog Glavaševića, vidi se da je odgojen u Prijedoru kod svoje srpske rodbine u Bosni.

DU
Deleted user
17:36 09.12.2017.

Tko se još sjeća sramotna suda koji je osudio kardinala Stepinca? Svaka sila za vremena.

CA
carlo20
18:00 09.12.2017.

U Hrvatskoj se 200 tisuća tzv. ljevičara deklariraju kao Hrvati, a zapravo se radi o ljudima koji su rodbinski, obiteljski i podrijetlom vezani za više od 300 tisuća pripadnika manjina u Hrvatskoj. Lijevi bazen glasača ima oko 900 tisuća birača,, a u taj lijevi bazen spada 150 tisuća Srba, 50 tisuća Bošnjaka, 100 tisuća drugih pripadnika nacionalnih manjina, te 200 tisuća onih koji se samo na popisu stanovnika deklariraju Hrvatima, a zapravo se radi o ljudima najčešće srpskog podrijetla ili ljudima iz mješanih brakova kao ovaj Glavšević kojem je mama Srpkinja iz Bosne. Zato ne treba čuditi da mnogi iz tog lijevog i jugo korpusa osjećaju takav prezir prema Hrvatima, Hrvatskoj, dijaspori i Katoličkoj crkvi. Takvi ljevičari poput npr. Pernara, Glavaševića, Jovanovića kojem je tata bosnaski Srbini iz Pelagićeva ili ids-ovca Miletića kojem se tata kao jugo oficir doselio iz BiH u Istru da bi njegov sin bio danas najveći Istrijan su obični jugo šovinisti kao i oni koji glasuju za njih. Taj lijevi bazen birača fizički ne može više nikada ugroziti Hrvate domoljube jer u prosjeku 80% birača ljevice ima 60+ godina i izumiru, međutim njihova snaga su mediji koje drže i tisuću trolova koji dežuraju po portalima, a predvodi ih Srpkinja iz BiH te članica partije Nena Badalin. Ta Badalin sama za sebe veli da vodi virtualne ratove po portalima te tima pomaže portalima koji svim silama pokušavaju Hrvate preodgojiti da budu njihovog jug-komunističkog ili prosrpskog svjetonazora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije