Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Potraga za nestalom ženom nastavlja se sutra

potraga za nestalom ženom
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/8
10.01.2016.
u 19:08

– Pretraga Save je završila i nastavlja se sutra nakon koordinacijskog sastanka i analize. Nestala osoba nije pronađena – priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama

Potraga za nestalom ženskom osobom na Savi u Zagrebu prekinuta je za danas te će se nastaviti sutra.

– Pretraga Save je završila i nastavlja se sutra nakon koordinacijskog sastanka i analize. Nestala osoba nije pronađena – priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama u večernjim satima. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o starijoj ženskoj osobi koja je nestala prije nekoliko sati, a nestanak su prijavili ukućani. 

Podsjetimo, zbog nestanka ženske osobe na terenu su danas bili policajci PU zagrebačke, HGSS s čamcem i tri spasioca te Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba s čamcem i tri vatrogasca, a akciji potrage se na zahtjev županijskog centra 112 pridružio i zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

– Ured je za potragu stavio u funkciju sonar i operatera iz Hrvatskog restauratorskog zavoda, Odjela za podvodnu arheologiju koji pretražuje Savu nizvodno od Mosta mladosti – naveo je Ured za upravljanje u hitnim situacijama ranije danas u priopćenju.

>> Potraga za nestalom 26-godišnjakinjom, sumnja se da je pala u Muru

Komentara 2

DU
Deleted user
03:55 11.01.2016.

Suludi a da netko tvoj nestane drugačije bi svir'o.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:21 10.01.2016.

Hm, tužno je to, ali. Policajci PU zagrebačke, HGSS sa čamcem i troje ljudi, vatrogasci sa čamcem i troje ljudi, Pajin ured za upravljanje u hitnim situacijama, koji je stavio u funkciju sonar i čovjeka iz odjela za podvodnu arheologiju.. Rezultat, - čista nula. Pa ako je i super Pajo Kalinić tu, stvarno nema smisla. Još jedna besmislena organizacija koordinacije koordiniranog kaosa u besmislu proračunskih bespuća. I onda se čudimo, što smo financijski tu gdje jesmo, a jadni babek se izgleda ftopil i samo ju treba jadnu sutra pričekati u Rugvici kad ispluta. Trošak nula kuna, za razliku od par desetaka tisuća, za ovaj prvi scenarij Rambo ureda za upravjanje u svemirskim intergalaktičkim situacijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije