Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez traga

Potraga za maloljetnikom koji je nestao na putu do glazbene škole

andre tonc
Privatni album
27.05.2010.
u 19:34

Maloljetnik je nestao u utorak nešto poslije 17 sati kada je iz stana svoje majke krenuo u glazbenu školu u koju nije došao.

Andre Tonc, tinejdžer iz Zaprešića, u utorak poslijepodne nestao je u Zagrebu, negdje na putu od Tuškanove ulice, gdje živi njegova majka, i Ferenščice gdje se nalazi Glazbena škola “Zlatko Baloković”.

Naime, Andre je, kako kaže njegov otac, kao i obično u 7 sati krenuo u Zagreb. No, doznajemo, markirao je posljednja tri školska sata i otišao do svoje majke na ručak.

- Oko 17 sati od moje bivše supruge krenuo je prema Glazbenoj školi koja završava negdje oko pola 10. No, dok on dođe u Zaprešić, to zna potrajati pa se nisam odmah zabrinjavao, ali kada sam ga negdje oko ponoći nazvao na mobitel i vidio da je ugašen, jako sam se uplašio - prepričao je Berislav Tonc, otac nestalog dječaka kojem se gubi svaki trag već skoro dva dana.

O motivima nestanka otac nije znao mnogo reći, no pretpostavlja da se radi o lošim ocjenama u Tekstilno-tehnološkoj školi gdje je u imeniku stajalo čak pet jedinica.

- Mislim da je pobjegao kod nekog prijatelja, no zvao sam sve koje poznajem i nitko ništa ne zna - dotučen je bio otac koji tvrdi kako nikada nije prisiljavao dijete da bude odlikaš.

U utorak nešto poslije ponoći otac je o sinovu nestanku obavijestio i policiju koja je odmah krenula u potragu za maloljetnikom koji ranije nije bježao od kuće, no do sada nema korisnih informacija o tome gdje se nalazi Andre.

- Ja sam u šoku. Kada je došao do mene, sve je bilo u redu, a sada ga više nema - rekla je majka Anamarija.

Za sve korisne informacije čitatelji se mogu javiti u najbližu policijsku postaju na broj 92 ili na 091/2512-833.

Komentara 3

CE
cericzel
20:47 27.05.2010.

Djeca su danas pod velikim pritiskom što se škole tiće. Nastavni programi su božesačuvaj, primjerice, djeca u osnovnoj školi iz prirode i društva uče o krvotoku puža. halooo?? Uplašio se jadan reakcije na jedinice...i eto sranja.. Pa šta ako io i padne godinu, nije kraj svijeta..da bar tako razmišlja, i sretno se vrati kući...

IM
imezavečernji
11:06 28.05.2010.

Andre, ako slučajno ova poruka dospije do tebe... Vrati se doma! Neće ti nitko ništa napraviti zbog jedinica ako je u tome problem. Za godinu dana ćeš se smijati tome, pa ocijene su totalno nebitna stvar...

LO
lola
08:56 28.05.2010.

Ma kakv shok. Kojeg klinca uopste interesira sta misle roditelji..sigurno da ne mora biti odlikas...ali pet jedinica...i na kraju su svi krivi sta ima slabe ocijene...roditelji, skola, drustvo...klinci su danas nauceni da sve dobe sta zele, bez da mrdneju i malim prstom...nadam se da ce vratiti i da ce ispraviti svoje jedinice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije