Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radno vrijeme

Poslovnice Holdinga na Badnjak i Silvestrovo rade skraćeno, do 13 sati

Zagrebački holding
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
22.12.2020.
u 16:20

Agenti Pozivnog centra, kao i sve dane u godini, bit će dostupni 24 sata dnevno na broju 072 500 400.

Svi oni koji namjeravaju na na Badnjak i Staru godinu do poslovnice Holding centra kako bi platili svoje račune ili se informirali, morat će to učiniti ranije u danu. Poslvnice u Ulici grada Vukovara i u sklopu tržnice u Dupcu, naime, radit će od 7 do 13 sati, odnosno u jednoj smjeni, a na blagdane Božića i sv. Stjepana bit će zatvorene, poručuju u Holdingu.  Agenti Pozivnog centra, kao i sve dane u godini, bit će dostupni 24 sata dnevno na broju 072 500 400.



Podsjetimo, sve usluge u središnjoj poslovnici u Ulici grada Vukovara 41 uobičajeno su dostupne od ponedjeljka do petka od 7 do 20.30 sati te subotom od 9 do 13.30 sati. Zbog izmjene timova i dezinfekcije prostora dnevna stanka je od 13.30 do 14.30 sati, a u tom se vremenu usluga pruža kroz Pokretni ured koji je u zoni Holding centra. Poslovnica u Dupcu otvorena je radnim danom od 7 do 13 te subotom od 8 do 12 sati.

 

Parkirališne se karte mogu kupiti i putem specijalizirane internetske stranice. Izdavanje različitih potvrda, primjerice o (ne)postojanju dugovanja, osigurano je također i elektroničkim putem, a iste će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom i dostavljene elektroničkim putem podnositelju zahtjeva. Druga se dokumentacija može poslati i putem elektroničke pošte holding.centar@zgh.hr, a na raspolaganju su i naše e-usluge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije