Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRTKO STIPIĆ i TANGO APPASSIONATO

Posljednji koncert za Zagrepčane s krova double-decker autobusa

22.05.2020.
u 11:39

I sutra je osiguran prijenos za sve one koji se ne nalaze na ruti autobusa, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, a može se pratiti na Facebook stranici Turističke Zajednice.

U mjesec danan održali su tri koncerta s krova double-decker autobusa, a sutra će u 17.30 sati, Tvrtko Stipić i Tango Appassionato održati posljednji u nizu, izvodeći starozagrebačke šlagere. Ruta plavog raspjevanog autobusa seli se na jug grada i kretat će se na potezu od Dugava preko Sloboštine pa do Savice gdje će se na svakoj od spomenutih lokacija zadržati desetak minuta. Točna lokacija zaustavljanja će se određivati na licu mjesta, ovisno o stanju u prometu.

Cijela akcija Turističke zajednice, inače, odvijala se uz neskriveno oduševljenje građana koji su se zatekli na licu mjesta te veliki broj gledatelja prijenosa, njih čak preko 50.000 iz Hrvatske i cijeloga svijeta. I sutra je osiguran prijenos za sve one koji se ne nalaze na ruti autobusa, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, a može se pratiti na Facebook stranici Turističke Zajednice.

"Unatoč popuštanju epidemioloških mjera, naše drage sugrađane i ovoga puta molimo da u ovom glazbenom događanju uživaju iz sigurnosti svojih domova, s prozora, balkona i terasa, a slučajne prolaznike molimo da se pridržavaju mjera socijalne distance", molba je TZ-e.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije