Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOBOR

Poslijepodne parkiranje besplatno: Umjesto do 21, naplata parkiranja do 15 sati

Parking u Samoboru
16.07.2019.
u 12:28

Cilj je pružiti bolje uvjete za posjetitelje i turiste, ali i građane Samobora, kažu iz gradske uprave.

Gradonačelnik Grada Samobora odlučio je kako će samoborski Komunalac subotom naplatu parkiranja vršiti do 15, umjesto kao do sada, do 21 sat, a sve s ciljem pružanja boljih uvjeta za posjetitelje i turiste, ali i građane Samobora, poručili su iz Grada Samobora.

Ova odluka već se provodi na svim parkiralištima s naplatom na području Samobora te se parkiranje plaća radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 7 do 15 sati, a nedjeljom i blagdanom parkiranje je besplatno.

Vrijeme parkiranja nije ograničeno, osim na parkiralištima u zoni I u Milakovićevoj i Livadićevoj ulici gdje je maskimalno dopušteno vrijeme parkiranja jedan sat.

 

Komentara 2

SA
samoborka
22:42 16.07.2019.

uzalud vam trud sviraci. Samobor je prcija u kojoj vlada jedan te isti krug ljudi vec dugi niz godina i ne daju nikome pristup Samoboru. Pa zato Samobor gastronomski i ugostiteljski tone..jer se konkurenciji ne da pristup,a tome ni promjenama na bolje (ne dao ti Bog kolaca u onim jadnim,ofucanim slasticarnicama u centru grada primjerice). Centar grada je sav ofucan,turiste se moze izbrojati na prste jedne ruke. Lazite i dalje kao sto ste lagali o "najpopularnijem, najljepsem, najobozavanijem moru" koje evo sada zjapi prazno od silne popularnosti.

TI
Tirano
19:31 17.07.2019.

Za turizam baš i ima smisla ova mjera!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije