Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
20 19°C
  • Kokoiduhovi:

    Izmjestiti Vladu, Sabor, ministarstva....sa Trga sv. Marka, Zrinjevca, uopće iz gradske jezgre i preseliti ih na područje gdje im može biti osigurano čuvanje od strane policije s dugim cijevima, gdje mogu parkati svoja blindirana vozila, gdje ne može pristupiti nitko ... prikaži još!o od "stoke sitnog zuba" i gdje će se međusobno paziti i osjećati sigurnima. A mi također

  • igorl:

    Nije li bilo govora da ce se to sve preseliti u kockicu na prisavlje. Kockica je super. Mozes je stiti i sa vode i sa ceste, imas 100 metara brisanog prostora do ulaza i mozes postaviti rampu. Ak ti treba ... prikaži još! jos prostora - imas prema istoku zemlje koliko te volja. Markov trg nije vladino dvoriste nego je javna povrsina. Znam da im je super i fensi gore i dajem im za pravo da moraju biti sticeni, ali ak ne mozes nekaj stititi -> odi nekam drugam.

  • DarkLord:

    Ovo mozemo zahvalit mladom psihicki poremecen Om teroristu kojeg 95% hrvata na zalost podrzavas. Svim tim podrzavaljtima moglo bi se jedng dana dogoditi da budu upucani od nekog novog teroriste. Onda nebuju vise popevali hvalopojke i razumjevanje.

Još iz rubrike Zagreb

U Francuskom paviljonu SC-a otvorena je izložba Hrvatsko proljeće 1971. - 2021.
21
50 godina hrvatskog proljeća

Budiša: Po mene su došla dvojica s automatima. Bio sam siguran da me vode na strijeljanje

Agronomija i šumarstvo

Posjetili smo novu menzu: Na meniju ipak nema divljači, no osjećaj je kao da ručate u prirodi

umirovljenici
200 do 400 kuna

Od danas počinje isplata novčane pomoći za umirovljenike