Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po treći puta

Popularni Food Truck Festival se vraća na Jarun, i to uz novitete

Food Truck Festival se vraća na Jarun
Foto: Food Truck Festival
1/14
12.08.2020.
u 12:27

Sva dnevna i noćna događanja uz bogat glazbeni program te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje

Festival koji je u svom prvom izdanju oživio zagrebačko more te oduševio posjetitelje ponovno se vraća na obalu Jaruna, tik uz Aquarius klub. Zagreb Food Truck Festival u svom prvom izdanju donio je veliko osvježenje na bogatu zagrebačku street festivalsku scenu po prvi put izvan samog centra metropole. Nastavak druženja u hladu jarunske prirodne oaze najavljeno je i od iduće srijede do 13. rujna gdje će posjetitelji moći uživati u prekrasno uređenim tematskim ljetnim zelenim oazama, family, kid's, sports i chill piknik zonama, uz bogatu gastronomsku ponudu kamiona te live svirkama uličnih bendova i DJ-eva.

Ljubiteljima slatkog predstavit će se novi truck «Yumy Njumy» sa svojom nizozemskom tradicionalnom slasticom Poffertjes. Ekipa iz «Volim Ljuto» 5. rujna u 13 sati donosi poznati «Okršaj ljutomana» za sve one koji uporno govore da im ništa nije preljuto. Prijave za «Okršaj ljutomana» bit će moguće na FB stranici «Volim ljuto».

Svoje žedno nepce svi posjetitelji moći će okrijepiti na «cuga na kotačima» od kojih izdvajamo Pivovara Medvedgrad,Pelinkovac & Badel, Jack Daniel's, Aperol & Roto Dinamic, Jamnica, Cocktail bar te  osvježavajući Pipi.

Foto: Food Truck Festival

Sva dnevna i noćna događanja uz bogat glazbeni program te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a radno vrijeme Festivala je od ponedjeljka do petka od 16 sati do ponoći, subotom od 11 do 1 sat, a nedjeljom od 11 do ponoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije