Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
limaći i zagići

Ponikve slavile na dva turnira, finale gledalo 1500 ljudi

'02.06.2013., Zagreb, SRC Utrine - Mini Liga prvaka, za nogometase limace. Utakmica za prvo mjesto izmeju Ponikva i Sampion junior iz Sarajeva.   Photo: Luka Stanzl/PIXSELL '
Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
1/3
05.06.2013.
u 13:10

U povijesti turnira Kustošije najviše naslova osvojili su zagići Dinama (sedam), a potom slijedi Kustošija (četiri)

Na igralištu Kustošije održan je 14. nogometni turnir u konkurenciji zagića. Nastupilo je 38 momčadi, a u finalu su, pred 500 gledatelja, Ponikve pobijedile domaćina Kustošiju s 4:1. U utakmici za treće mjesto Dinamo je bio bolji od Gorice (2:0). Za najboljeg igrača turnira proglašen je Roko Rujevčan iz Ponikvi, najbolji vratar je Vito Dragić (Ponikve), a najbolji je strijelac Mario Rell (Kustošija) s ukupno 11 pogodaka.

Na tri terena ŠC Utrine održan je 2. Alpas kup na kojem je u tri dobne skupine sudjelovalo 60 momčadi. Tri finala pratilo je 1500 gledatelja.

– To je sigurno jedan od najjačih turnira za tu dobnu skupinu u regiji – rekao je Željko Mužar, organizator turnira.

Rezultati – 2005. godište – finale: Ponikve – Šampion (Sarajevo) 3:0; za treće mjesto: Prečko – Hrvatski dragovoljac 3:2; 2006. godište – finale: Dinamo – Gorica 1:0; za treće mjesto: Kustošija – HAŠK 1:3; 2007. godište – finale: Dinamo – Olimp 1:3; za treće mjesto: Ponikve – Zapruđe 4:5 (na peterce).

>>Djeca će ljeto provesti u društvu životinja i naučiti brinuti o njima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije