Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vapaj majke

'Pomozite, želimo provesti Uskrs u stanu, a ne na ulici'

Kelekovic
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
01.04.2015.
u 14:00

Financijska situacija ih je dovela do ruba egzistencije, za režije duguju i do 20 tisuća kuna, žive u Sopnici Jelkovec

Zahvaljujući pisanju Večernjeg lista o teškoj situaciji Anđelke Keleković, čiji sin Markica boluje od cerebralne paralize zbog koje je prikovan za krevet i treba njegu 24 sata na dan, a financijska situacija ih je dovela do ruba egzistencije jer im se dugovanje za režije nagomilalo i do 20 tisuća kuna, Anđelka je uspjela od donacija dobrih ljudi platiti režije. 

Ipak im neće isključiti vodu, plin i struju koja je najbitnija jer sin Markica leži na posebnom madracu koji je stalno priključen na struju i vibrira da se ne bi stvarale rane zbog bolesti. 

No, obitelji je pomoć i dalje potrebna jer duguju i za najam stana u kojem žive. 

– Fina mi je odbila oprost dugova jer sam dizala kredit u banci. A kredit sam dignula samo zato da bih sinu platila liječenje – objasnila je Anđelka te dodala da bi htjela organizirati humanitarnu akciju kako bi sina mogla odvesti na operaciju u Linz, a broj računa je HR1023600003237802475 u Zagrebačkoj banci na ime Markica Andričić. 

>> 'Pomozite, za 10 dana isključit će mi struju, vodu i plin'

Komentara 4

CH
chemica
15:20 01.04.2015.

Jednom 25 iljadarki mjesečno, a drugom invalidu koji ni ne zna za sebe, ni dvije iljadarke. Glogoški, daj začepi više. Gadiš mi se.

AN
anticenzura
15:47 01.04.2015.

Prestrasno, drzava kao i da ne postoji, grdjani prepusteni samo sebi, mosh krepat ako ne dospijes u medije. Uzas, uzas.

FA
farukbob
16:52 01.04.2015.

imaju hrvatsku, pojedinci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije