Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruko ubojstvo

Pronašli ih mrtve: Ubijeni su hladnim oružjem, policija traži ubojicu

Pronađena dva tijela u obiteljskoj kući
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/15
25.11.2018.
u 13:56

Oružje ubojstva na mjestu događaja nije nađeno, a pa se traga i za oružjem i za ubojicom.

Zagrebačka policija i službeno je u nedjelju potvrdila da su Marica M. (76) i  Siniša  M.  (50),  čija su tijela u subotu malo prije 13 sati nađena u obiteljskoj  kući na zagrebačkim Strugama, ubijeni.

Sumnja se da je ubojica koristio  hladno  oružje,  najvjerojatnije nož.  Oružje ubojstva na mjestu događaja nije nađeno, a pa se traga i za oružjem i za ubojicom.

Tijela žene i  muškarca,  inače  maćehe  i posinka, našao je susjed, koji je nakon toga alarmirao policiju  i hitnu. Ona je mrtva ležala na podu dnevne sobe, a on na  krevetu  u sobi.

U trošnoj kućici zajedno su živjeli zadnjih 15 godina, od  kada im je preminuo suprug, odnosno otac. Što je motiv ubojstva za sada je nepoznanica.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
14:28 25.11.2018.

Kad živiš u sirotinjskom kvartu, a nemaš za kamere, blindirana vrata i rešetke na prozorima...Amerika.

SO
Sos
20:40 25.11.2018.

Zivjeli u trosnoj kuci kune na kontu bas su bili snalazljivi

Avatar patkovic
patkovic
17:40 26.11.2018.

možda se motiv vidi u gruntovnom izvatku čestice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije