Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOR OKO POPRAVKA

Policija i zaštitari ponovno pred Importanneom zbog pokretnih stuba

Zaštitari ne dopuštaju radnici da poprave pokretne stepenice u Importannneu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
01.10.2018.
u 10:50

Policija je došla i uzima izjave

Policija i zaštitari ponovno se nalaze ispred pokretnih stuba Importanne centra u Zagrebu. 

Iz Gradskog ureda kažu kako su popravili stube i da su ih htjeli pustiti u promet, no u tome su ih spriječili zaštitari. 

Iz Importannea upozoravaju kako stube nisu adekvatno popravljene te da su opasne po život.

VIDEO Pogledajte današnju dramu kod Importannea

Policija je došla i uzima izjave.

Slična stvar dogodila se početkom rujna kada su također došli zaštitari i policija. Stepenice su pokvarene od srpnja, a Importanne centar odlučio je kako ih neće popravljati već da će od Grada Zagreba zatražiti financiranje novih. 

Grad je odlučio popraviti stepenice pa su majstore na teren poslali u pratnji zaštitara kako bi nesmetano mogli obaviti posao.

Pogledajte i video: Radnici u Importanne centru pokušavaju popraviti stepenice

Komentara 9

VK
VKSS
11:06 01.10.2018.

Kakve gluposti,placate te jadne zastitare,a popravak trazite od grada i jos vam poprave i niste zadovoljni,tko tu koga j

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:38 01.10.2018.

Hm, ova svinjarija stvarno nema smisla. Ako netko popravlja nešto pod policijskom zaštitom, a neko mu to onemogučava, znači da će taj koji to drugo radi, sve poduzeti da i dalje stvar bude pokvarena, dakle, oštečivat će je i jamrati. Kao drugo, "stepenice opasne po život"! Kakva je to formulacija za obične štenge koje se kreču, kakvih ima u Zagrebu na stotine. Zazidati to sve, pa nek ovi u rupi koji imaju nebuolozne cijene, svoju robu prodaju na Jakuševcu, kao i svi drugi koji su na tržištu, a ne muzu grad. Osim toga, tuda prolazi cijeli Novi Zagreb na bus, a ovih nekoliko lokalića, ne bi smjeli to zanemariti, jer ipak su ti građani platili prirez i porez, pa bi se i oni možda malo spustili ili uspeli tim fucking štengicama. Obični štakornjak od odnosa, u rupi bez kontrole.

DU
Deleted user
19:36 01.10.2018.

Je, jesu grozno opasne. Zamislite da se zaustave kada budu pune pješaka. Tko će ih spašavati i evakuirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije