Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Benzinska postaja

Pokušao dići u zrak bankomat spajanjem crijeva na plinsku bocu

benzinska postaja apios
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/14
15.12.2015.
u 14:37

Policija provodi očevid i pokušava doći do počinitelja

Nepoznati počinitelj danas oko 4.45 sati na benzinskoj postaji Apios u Selskoj cesti pokraj Dugog Sela, pokušao je dići bankomat u zrak spajanjem crijeva na plinsku bocu. Pri tome je došlo do eksplozije te je manji dio bankomata oštećen, dok je na benzinskoj postaji nastala manja šteta.

Policija provodi očevid i pokušava doći do počinitelja.  

>> Vidite li nešto neobično na ovom bankomatu?

Komentara 3

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
21:28 15.12.2015.

Radi se o rumunjima jer ta njihova metoda je zadnjih godina funkcionirala u tzv. EU a budući je EUR sve slabiji okreću se kuni.

GM
Gusta magla
11:45 15.12.2015.

Ajde se vise vi novinari naucite jedno.....niti je plinska boca bomba, niti moze eksplodirati ako je na otvorenom prostoru i ventil ispravan.

SO
srecko.orsulic123
21:58 15.12.2015.

Lopov je prdnuo u bankomat a oni kasnije ce maznut lovu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije