Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u SDP-u

Pojavio se i četvrti kandidat S. Tečić, Šprem navija za Bernardića

slavko tecic
Privatna fotografija
08.04.2010.
u 16:35

Za mjesto prvog čovjeka gradskog SDP-a natjecat će se Ž. Antunović, D. Bernardić, I. Jelušić i S. Tečić.

Četiri kandidature stigle su do danas, zadnjeg dana prijava za predsjednika gradskog SDP-a: Željke Antunović, Davora Bernardića, Ive Jelušića i Slavka Tečića, tajnika Vijeća četvrti Novi Zagreb-zapad. Tečić je svoju kandidaturu predao danas nenadano, a kolege iz središnjice ga ni ne poznaju.

– U SDP-u radimo kao u pačjoj školi. SDP se ne smije 60 posto vremena baviti sobom, a 40 posto gradom. Sobom se treba baviti samo pet posto.

Moj program se temelji na efikasnijoj zaradi gradskog novaca – kazao je Tečić, 62-godišnjak rođen u Livnu, koji već 32 godine radi u gradskoj upravi. Boris Šprem, predsjednik Gradske skupštine, unatoč špekulacijama nije se kandidirao. Natjecat će se za člana Predsjedništva stranke. Iako nije želio govoriti o svom favoritu, naglasivši da će se eventualno opredijeliti u drugom krugu, neslužbeno doznajemo da navija za mladog i perspektivnog Davora Bernardića. On i Ž. Antunović svoje su kandidature predstavili javnosti.

Jelušić je pak svoju kandidaturu predao u tišini ne raspravljajući pred javnošću o načinu vođenja SDP-a, vjerojatno se uzdajući u pobjedu na račun podrške šefa stranke Z. Milanovića. Sam se pohvalio da je on kandidat vrha SDP-a. Anonimni S. Tečić kaže da će svoj program predstaviti u vrijeme do izbora (koji su 23. svibnja) te da članovima mora biti važniji program od imena kandidata.

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:50 08.04.2010.

sad ozbiljno razmišljam da se i ja pojavim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije