Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U klubovima i na otvorenom

Pogledajte kamo na doček Nove godine u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji

Doček Nove godine
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
31.12.2014.
u 10:30

Za građane je organizirana bogata ponuda, pa se tako priprema tulum u Tomićevoj, na Zrinjevcu, Europskom trgu...

Jura Stublić sa svojom grupom Film te Jurica Pađen s Aerodromom uvest će Zagrepčane u 2015. godinu. Barem one koji će Novu godinu dočekati na otvorenome, i to na glavnom zagrebačkom trgu.

Po trgovima u gradu

Od 21 sat upravo na Trgu bana Jelačića počinje zabava koja bi se, sudeći prema vremenskoj prognozi, mogla održati i po kiši te na minus tri Celzijeva stupnja, ali koja će, nesumnjivo kao i prošlih godina, okupiti tisuće građana. Glazba na otvorenom na rasporedu je i na ostalim trgovima u centru grada.

U klubovima jeftinije

Cjelodnevna zabava planira se i u Tomićevoj ulici, na Fuliranju kod uspinjače. Za doček 2015. godine tamo će svirati Ljetno kino, dok će na tulumu na Zrinjevcu, koji će trajati od 19 sati do četiri sata ujutro, svirati Zocioni te All Stars Band i Tena.

Nova godina na otvorenom čekat će se i na Europskom trgu, uz bend i DJ-a. A osim tih besplatnih dočeka, program za Novu godinu pripremili su i brojni zagrebački restorani, klubovi i hoteli, pa će se tako Nova moći dočekati i, primjerice, u Esplanadinu The Clubu, gdje će zabava biti organizirana i za roditelje i djecu. Ulaznice, odnosno mjesta za najluđu noć u godini rezerviraju se još od prošlog mjeseca, ali u mnogima još uvijek ima mjesta, u slučaju, objašnjavaju ugostitelji, da će se neki, za doček baš u njihovu objektu, odlučiti u posljednji čas. Cijene dočeka u restoranima su oko tristo kuna, dok se u klubovima, i to uz zanimljive i mnogima poznate izvođače, Nova godina može dočekati već po cijeni od pedesetak kuna.

PONUDA U ŽUPANIJI:

Jastrebarsko - Doček na Štrosu
Besplatno klizanje od 21 sat, karaoke, glazbeni hitovi te domaća sarma ono je što na Silvestrovo očekuje Jaskance na Strossmayerovu trgu, u sklopu ‘Dočeka na Štrosu’.

Zaprešić - 'Ukliži u Novu'
Od 18 sati na Trgu Ivana Pavla II. započinje program “Ukliži u novu”, koji će u 2015. godinu uvesti Zaprešićane. Nastupit će grupa Desperado i DJ-evi.

Sveta Nedelja - Falset i kuhano vino
Grupa Falset na Trgu Ante Starčevića, kao i besplatno kuhano vino, ono je u čemu će na Silvestrovo moći uživati stanovnici Svete Nedelje. Novogodišnji program na tamošnjem trgu počinje od 22.30 sati.

Samobor - Na trgu Đani Stipaničev
Samoborski fakini i Đani Stipaničev zabavljat će Samoborce, i to od 22 sata, na Trgu kralja Tomislava. Na Silvestrovo bit će i program “Doček Nove godine u podne u Samoboru”, na kojem sviraju Giuliano i Krivi put.

Velika Gorica - Tamburaši i Šola.
U Parku dr. Franje Tuđmana Novu će dočekati Velikogoričani, i to uz tamburaške sastave Harmonija i Barabe te uz Antoniju Šolu. Silvestrovski program za djecu počinje već u 17 sati, a za odrasle u 21 sat.

PONUDA U KLUBOVIMA:

Kino Tuškanac - Bollywood&Hollywood
Silvestrovo je u kinu Tuškanac ove godine u znaku Indije. Program “Bollywood&Hollywood” počinje u 20 sati, a Nova će se dočekati uz filmove. Ulaz je 200 kuna.

Tvornica kulture i Radio 101 - Nova 101 godina
Veliki pogon Tvornice kulture za doček Nove pretvorit će se u plesni podij sa 101 glazbenim hitom, dok će u Malom pogonu biti program “Indie napada”. Cijena je 50 kuna.

Hard Place - Rock’n’roll doček
Bend Rockheads te rock DJ ono su što očekuje posjetitelje Hard Placea 31. prosinca. Upad je 30 kuna za djevojke, za momke 40 kuna, a u cijenu je, između ostalog, uključen šampanjac i gulaš.

Močvara - Štala by Mario Kovač
Glazbeni vremeplov DJ-a Marija Kovača, koji će Močvaru provesti kroz hitove od pedesetih godina do danas, na rasporedu je na Trnjanskom nasipu za doček. Ulaz je 35 kuna.

Boćarski dom - NYE Croatia 2015
Thomas Gold, Mark Knight, Jewelz&Sparks, Plastik Funk, Vanillaz, Kosta Radman samo su neki od više od 20 DJ-eva koji će nastupiti na dočeku Nove u Boćarskom domu. Upad je 219 kuna.

Sax - Petardiranje
Novogodišnje petardiranje program je koji očekuje posjetitelje kluba Sax za doček Nove. Nastupit će DJ Da Doo, a u cijenu ulaznice od 90 kuna uključena je hrana te neograničena količina rakije.

Pepermint - Kod Stanka
Novogodišnji tulum “Kod Stanka” na rasporedu je u Pepermintu. Posjetitelje će raznim hitovima zabavljati DJ Stanko Bondža, a hrana i šampanjac uključeni su u cijenu ulaza u klub, koja iznosi 100 kuna.

Vintage Industrial Bar - Uz Psihomodo pop
Doček Nove godine na Savskoj bit će u znaku rocka. Psihomodo pop posjetitelje Vintage Industrial Bara uvest će u novu godinu, po cijeni od 80 kuna.

Komentara 5

AJ
ajnat
18:59 30.12.2014.

Uistinu prejadno. Zagreb kao da je najsiromašniji grad u Hrvatskoj pa si ne može priuštiti neke popularnije izvođače.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:53 29.12.2014.

Sramota. Zabadav, za najsiromasnije, sviraju bendovi koji vec 20-ak godina uglavnom ne postoje... Za ostale, plati brale, pa uzivaj.

KO
Kora
14:46 31.12.2014.

Da će na Trgu biti samo -3 je navlakuša za siromašnu djecu i po kojeg starijeg građanina! A bit će i do -16 C!!! Zato, ljudi - pamet u glavu, ne idite na tu hladnoću!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije