Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već ih je 448

Pogledajte kakvih predivnih apartmana ima u centru grada

Apartmani
Foto: Pixsell
1/4
Autor
Sandra Golemac
11.03.2014.
u 16:00

U Zagrebu je sve više dizajniranih i urbano uređenih stanova u samom centru, u dvije godine broj im je utrostručen. Imaju sve potrebne kućanske aparate, jeftiniji su od hotela a skuplji od hostela, daju puni komfor

-Ljubaznost, dostupnost, poštena usluga i besprijekorna čistoća sigurno će donijeti posao. Super je osjećaj kada ti gost ostavi poruku na stolu i zahvali ti na svemu. Nismo željeli natrpavati prostor i raditi mini hostel, nego nas je vodila želja za komocijom, svjetlom i veselim detaljima u boji. Svaki naš gost zavređuje znakove pažnje – opisala je Helena Mikloš apartman Art.

U srpnju ga je otvorila sa suprugom Zlatkom u samom centru grada u Tkalčićevoj ulici.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Njihov je apartman opremljen svim potrebnim aparatima, od stroja za pranje rublje, glačala, mikrovalne do hladnjaka i pribora za kuhanje, a goste, kaže, uvijek dočeka svježe voće, kava, bomboni, besplatan bežični internet, ali i karte grada, vodiči i informacije o događanjima.

Oni su među 448 iznajmljivača apartmana danas u Zagrebu. A prije dvije godine bila su samo 194! Osim što se njihov broj u samo nekoliko godina utrostručio, sve ih se više otvara u modernom, dizajniranom i urbanom stilu, i to u samome centru grada.

Jeftiniji su od hotela, a skuplji od hostela, no iznajmljivači smatraju kako apartman nudi intimniji i ugodniji ugođaj, pa se zato sve više gostiju odlučuje upravo za njih. Elemente suvremenog života s nostalgičnim retrodetaljima spojili su Dina i Bruno Babić, koji su prije godinu dana u potkrovlju u Gajevoj ulici otvorili apartman Mansarda. Imaju prostran dnevni boravak, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i potpuno namještenu i opremljenu kuhinju, a cijene variraju o broju ljudi, duljini boravka i sezoni, pa je riječ o sto do dvjesto kuna po noćenju.

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

Foto: Grgur Žučko/Pixsell

– Ovo nam je jedini posao, posvećujemo mu se sto posto, tako da svaki naš gost dobiva maksimalnu pažnju i uslugu. Naravno da konkurencija utječe na posao, no u ovom se poslu sve vrti oko komentara gostiju. Mislim da su ovdje jako bitna udruženja,u kojima konkurencija postaje partner i na tome vrlo intenzivno radimo – poručio je Bruno Babić.

Iako su otvoreni tek nešto više od dvije godine, apartmani ZigZag u samome centru već su stekli prepoznatljiv imidž i, sudeći po ocjenama turističkih portala, postali jedan od najbolje ocijenjenih smještaja u gradu. Spadaju u kategoriju četiri zvjezdice, a osim urbanog interijera, goste privlači i njihova posebna ponuda.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

– Povezani smo s nekoliko najboljih restorana, klubova i muzeja, pa svojim gostima nudimo besplatne ulaze ili popuste kako bi naš grad doživjeli na najbolji način – istaknula je Iva Zovko, zadužena za odnose s javnošću ZigZag apartmana, dok je vlasnik Igor Kordić dodao kako bi Grad trebao organizirati više manifestacija izvan sezone jer sve više turista dolazi u Zagreb tijekom cijele godine.

>>Bum smještaja za mlade: U godini niklo 40 hostela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije