Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet

Pogledajte kako će od ponedjeljka voziti autobusi Avenijom V. Holjevca

Tramvaji i autobusi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
08.08.2014.
u 16:22

Posebna regulacija prometa je i na Slavonskoj aveniji, gdje sutra od 5 sati počinje IV. faza radova.

U ponedjeljak, 11. kolovoza počinju radovi na uređenju kolnika na Aveniji Većeslava Holjevca, na dijelu od Sortine do Islandske ulice. Stoga će autobusi na linijama 166 Zagreb (Glavni kolodvor) – Donji Dragonožec, 221 Glavni kolodvor – Travno, 268 Zagreb (Glavni kolodvor) – Velika Gorica, 310 Zagreb (Glavni kolodvor) – Petrovina, 311 Zagreb (Glavni kolodvor) – Cerovski Vrh, 313 Zagreb (Glavni kolodvor) – Vukomerić i 330 Zagreb (Glavni kolodvor) – Velika Gorica sve do petka, kada je završetak radova, prometovati izmijenjenom trasom, javljaju iz ZET-a.

Sa Glavnog kolodvora autobusi će voziti redovnom trasom do raskrižja Avenije V. Holjevca i Avenije Dubrovnik, kojom nastavljaju lijevo do Ulice SR Njemačke i dalje redovnim trasama do odredišta, te istom trasom u povratku. Stajališta u Aveniji V. Holjevca, na dijelu od Avenije Dubrovnik do Ulice SR Njemačke te u Islandskoj, na dijelu od Avenije V. Holjevca do Ulice SR Njemačke neće se koristiti.

Umjesto autobusnog stajališta na zapadnom kolniku Avenije V. Holjevca, kod Avenue Malla, koristit će se postojeće stajalište na južnom kolniku Avenije Dubrovnik. Na izmijenjenoj trasi, u Aveniji Dubrovnik i Ulici SR Njemačke, autobusi linija 166, 221 i 268 zaustavljat će se na svim usputnim stajalištima.

Posebna regulacija prometa je i na Slavonskoj aveniji, gdje sutra od 5 sati počinje IV. faza radova. Tako će autobusne linije 107 Jankomir - Žitnjak i 218 Glavni kolodvor - Savica – Borovje prometovati izmijenjenim trasama.

Detalji se mogu vidjeti na stranici ZET-a.

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:03 08.08.2014.

Da pojednostavimo, busevi neće voziti po Aveniji Većeslava Holjevca od A. Malla pa do nadvožnjaka Ranžirnog kolodvora i obratno. VOZITI ĆE PREKO AVENIJE DUBROVNIK I ULICE SR NJEMAČKE. Tako da gospodo iz VL i 24 sata ne čekate bus na stanici OTOK jer do 16.08. ne vozi ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije