Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počinje obnova bazena na Vugrinščaku

Počinje obnova bazena na Vugrinščaku
21.03.2019.
u 10:39

Grad Samobor osigurao je u Proračunu za 2019. godinu sredstva za sanaciju i uređenje bazena na Vugrinščaku, kako bi se povećala kvaliteta sadržaja i sigurnost korisnika. Bazen će biti preuređen do početka kupališne sezone.

Planirano je izvođenje radova na sanaciji velikog i malog bazena, na način da se uklone stara opločenja, saniraju školjke bazena, a potom i budu opločene novim pločicama. Također, uklonit će se stari opločnici oko bazena, a potom će i te površine biti sanirane i uređene.

Osigurana su i sredstva za nabavu elektroničkog uređaja za praćenje kvalitete vode i dodavanje neophodnih supstanci, kako bi se osigurala veća kvaliteta vode i sigurnost za korisnike bazena.

Isto tako, planiraju se izvesti nužni popravci u sanitarnim čvorovima i prostoru za presvlačenje korisnika bazena.

Navedene radove financirat će Grad Samobor u iznosu od 600.000,00 kn, a dio radova zakupnik, odnosno Ustanova sportski objekti Samobor u iznosu od 450.000,00 kn.

Radove na sanaciji velikog i malog bazena te na sanaciji opločnika i rekonstrukciji oborinske odvodnje izvest će td V.M. Gradnja Bregana d.o.o., a započinju već u ponedjeljak, 25. ožujka.

Završetak je planiran do početka sezone kupanja, odnosno početka lipnja.

Nadzor će vršiti samoborski projektni biro Šport projekt d.o.o.

Tijekom 2019. godine u planu je i izrada projektne dokumentacije za daljnje uređenje bazena u skladu s programom razvoja ŠRC Vugrinščak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije