Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedni 2,7 milijuna kn

Počeli radovi na Gračanskoj cesti, trajat će do 15. kolovoza

Zagreb: Počeli radovi na uređenju kolnika Gračanske ceste
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
27.07.2020.
u 14:55

- U okviru projekta je da se napravi novi asfalt, pješačka staza i postavi horizontalna i vertikalna signalizacija - kazao je voditelj Podružnice Zagrebačke ceste Dragan Perić.

Počeli su radovi na rekonstrukciji Gračanske ceste, koji će trajati do 15 kolovoza. Izvodit će se u dvije faze,napomenuo je gradonačelnik Milan Bandić pri obilasku radova, s time da će prva faza biti od Ivanovog puta do Gračeca, a druga faza od Gračeca do okretišta Mihaljevec,  sveukupne dužine 2 400 metara. Vrijednost radova je 2,7 milijuna kuna.

Krešimir Kompesak, predsjednik Gradske četvrti Podsljeme poručio je kako je Gračanska cesta pretrpjela posljedice nedavne kiše zbog problema sa šahtovima i puknućem cijevi kod Blizneca na čijoj se sanaciji trenutno radi. Pozvao je građane da koriste put preko Šestina i Britanca za centar grada. 


- U okviru projekta je da se napravi novi asfalt, pješačka staza i postavi horizontalna i vertikalna signalizacija - kazao je voditelj Podružnice Zagrebačke ceste Dragan Perić. Nadodao je kako će se riješiti problem šahtova i oborinske odvodnje jednako kao što će kružni tok riješiti problem prenapučenosti i osigurati brži i kvalitetniji put prema kućama i žičari.

Zbog radova će, podsjetimo, cesta na toj dionici 05 kolovoza biti zatvorena za sav promet. Obilazni pravac bit će:  Gračanska – Jazbina – Čret – Svetošimunska – Av. G. Šuška – Maksimirska – Vlaška – Šoštarićeva – Ribnjak – Medveščak – Ksaverska – Gračanska i obratno.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
13:05 22.08.2020.

15.kolovoza je prošao a radovima se još ne nazire kraj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije