Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KB ''Sveti Duh''

Počeli 27 milijuna kuna vrijedni radovi na novoj zgradi Zavoda za mikrobiologiju

Foto: Grad Zagreb
1/3
05.05.2021.
u 16:11

Na mjestu stare zgrade "niknut" će nova za Zavod za kliničku mikrobiologiju KB ''Sveti Duh' na površini od 2.675 četvornih metara

Na mjestu stare zgrade danas je počela izgradnja nove zgrade Zavoda za kliničku mikrobiologiju KB ''Sveti Duh" na površini od 2.675 četvornih metara. Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević je položila kamen temeljac na gradilištu u Ulici Dunjevac pa je istaknula da se radi o vrijednoj investiciji u zagrebačkome zdravstvenom sustavu. Ugovorena vrijednost radova je, naime, 27 milijuna kuna, a planirana vrijednost opremanja novih bolničkih kapaciteta je 9 milijuna kuna.



Osim zavodske djelatnosti za koju je namijenjen veći dio prostora, ovim projektom se osiguravaju i prostori za potrebe Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje, Objedinjenoga hitnog bolničkog prijama, zatim Referentnog centra Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Odjela za dječju oftalmologiju i strabizam, Suradnog centra Svjetske zdravstvene organizacije za dječju oftalmologiju te Službe za uslužne djelatnosti i za smještaj  arhivske i registraturne građe bolnice.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije