Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 -1°C
 • Avatar Maxich
  Maxich:

  Problem je u prekomjernoj izgradnji na malom prostoru, prometnice su iste kao i broj parkinga, riječ je o pranju love i nikoga nije briga. Bandić od Zagreba radi betonaru i prćiju i krajnje je vrijeme da se nestručnu i nekompetentnu ... prikaži još!u osobu kao što je on makne s položaja gradonačelnika, grad društveno i moralno, kulturno propada, trebam li uopće pisati o podmićivanju policije itd.?! Toliko je dokazanih nedjela pa opet nije iza rešetaka!

 • lukathereem:

  Problem je mogao biti riješen da su se bunili kada se gradio Kaufland i ostale zgrade novogradnje jer vam je već tada falilo parkinga a sada vam nema pomoći dragi žitelji Središća.

 • NLF:

  Ključ je u tome da grad treba forsirati javni prijevoz, brže, češće, točnije. samo trake za buseve i strogo kažnjavanje vozača koji to ne poštuju. Urediti grad po mjeri čovjeka, a ne njihovih limenih ljubimaca kako je danas...O kvalitetnim bic ... prikaži još! stazama u ovom gradu i sa ovom garniturom nema smisla ni pričati...E tada nebu potrebe za dva, tri auta po stanu, pa bu i mjesta za parkiranje bilo....

Još iz rubrike Zagreb

Započela sanacija zagrebačke katedrale
5
NAKON POTRESA

Počela je sanacija zagrebačke katedrale: Čisti se unutrašnjost i dvorište

pučka kuhinja
DOĐITE PO OBROK

Caritas poziva u pučku kuhinju na Aveniji Dubrava: 'Ako nema nikog, zatvorit će se'

3
U NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ uvedena „drive in“dijagnostika koronavirusa
Nova metoda testiranja

Kako funkcionira 'drive in' u Zagrebu: U utorak je došlo oko 150 ljudi. Bilo je i pozitivnih

5