Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAŠTO NAM LAŽU'

Građani Novog Zagreba očajni i bijesni: Po vodu za toalet otišla na – Bundek!

Cisterna s vodom za piće opskrbljuje građane Novog Zagreba
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
09.07.2019.
u 13:23

- Zašto nam lažu u lice da je vodoopskrba normalizirana kad nemamo vode - pitaju se čitatelji iz Zapruđa, Sloboštine, Utrina, Dugava...

Stanovnici Novog Zagreba zbog puknuća cjevovoda cijelog dana imaju poteškoće s opskrbom vodom.

Maja iz Središća prvo nam je javila kako građani po vodu odlaze čak i na jezero Bundek.

– Vode nema i dalje, a do sada u Bundek centar i šire nije došla niti jedna cisterna vode. Upravo sam napunila vodu za toalet na jezeru Bundek, gdje sam zatekla i druge prilično ogorčene građane koji također uzimaju jezersku vodu. Sve možemo razumjeti, osim toga da nema organizirane opskrbe vodom iz cisterni – požalila se, a malo kasnije javila nam je i sljedeće:

– Na poziv nam je stigla cisterna. Ipak, da i pohvalim, a ne samo pokudim.

Cisterna s vodom za piće opskrbljuje građane Novog Zagreba
1/17

– Zašto nam lažu u lice da je vodoopskrba normalizirana kad nemamo vode, a ne znamo ni gdje su cisterne – pitaju se čitatelji iz Zapruđa, Sloboštine, Utrina, Dugava... koji nam neprekidno šalju pritužbe s upitom kada će dobiti vodu.

Iz Holdinga su se ponovno oglasili u 13 sati:

- Domaćinstva u novozagrebačkim naseljima i dalje se postupno priključuju na vodoopskrbni sustav, no poteškoća u opskrbi još uvijek ima pa molimo za razumijevanje sugrađane do kojih voda još nije stigla. Magistralnim cjevovodom opskrbljuju se brojna domaćinstva, odnosno veliko područje te visoke zgrade, zbog čega je ponegdje potrebno nešto više vremena do potpune normalizacije. Do uspostave redovne isporuke u svim naseljima cisterne se usmjeravaju po terenu - priopćili su..

Cisterna s vodom za piće opskrbljuje građane Novog Zagreba
1/14

– Normalizacija vodoopskrbe ide postupno, a cisterne s vodom kruže po naseljima. Trudimo ih se preusmjeravati na lokacije gdje su potrebne, prema dojavama građana – kazala je Glavan.

Ključne riječi

Komentara 40

DO
doktorica
12:48 09.07.2019.

sve će im to Bandić nadoknaditi,samo neka ga ponovno izaberu-naivčine

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
12:36 09.07.2019.

500 milijuna Eura kredita kojim je trebalo obnoviti vodovodnu mrežu na području Grada Zagreba završilo je za izgradnju naselja Sopnica-Jelkovec i tko zna gdje još

DA
darwil
12:53 09.07.2019.

Imamooo Bandiiićććććaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije