Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZAGREBU

Pljačkaši naoružani dugim cijevima: 'Na pod lezi, odma! I ti, što gledaš, ne mrdaj'

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/22
11.12.2017.
u 22:18

Naoružani dugim cijevima presreli su dvojicu muškaraca koji su nosili veću količinu novca u nekoliko torbi

Na pod lezi, odma! I ti, što gledaš, dolje glavu, ne mrdaj! - dio je repertoara kojima su trojica maskiranih razbojnika za vrijeme filmske pljačke koju su odradili u ponedjeljak oko 15.30 sati pred sjedištem Erste banke na križanju Vukovarske i Ulice Ivana Lučića na zagrebačkom Vrbiku častili slučajne prolaznike koji su se u tom trenutku našli na tom inače dosta frekventnom raskrižju.

Naoružani dugim cijevima presreli su dvojicu muškaraca koji su nosili veću količinu novca u nekoliko torbi, a prema neslužbenim informacijama novac su nosili iz kladionice, ali policija to u ponedjeljak nije željela potvrditi.

Iako je, prema riječima očevidaca, sve djelovalo dosta kaotično, razbojnici su cijeli prepad odradili za manje od dvije minute nakon čega su pobjegli u automobilu. Inače, spomenuta poslovnica nalazi se u najvišem zagrebačkom neboderu - Eurotoweru - u kojem je početkom ove godine 40-godišnji Slovenac izveo pljačku i pobjegao sa zlatom vrijednim 1,1 milijun kuna, a policija mu je ušla u trag i uhitila ga početkom studenog.

 

Ključne riječi

Komentara 31

KT
Kolo_Tg
17:52 11.12.2017.

Informacija bez informacije, tko je muskarac, sto je imao u torbi, ..... kakvi mediji takve i vijesti. Ne bi radio kao zastitar ni da je za koricu kruha, bolje je biti gladan nego za 300 eura raditi 200 sati i jos riskirati glavu.

PH
Petarstijena-HR
18:10 11.12.2017.

U Splitu, gotovo svaku treću večer teroristi zapale po 1 automobil, a o tome se u HR šuti!!!

PH
Petarstijena-HR
18:05 11.12.2017.

Dok je god korupcije u sudstvu i policiji, broj kriminalnih djela poput ovoga i još težih će samo rasti.Da se za ovo daju doživotne kazne zatvora, ovakvih stvari ne bi bilo...Zbog ovih stvari treba otvoriti Golit otok, po tome je Jugoslavija bila 1000 puta sigurnija i bolja od ovakve banane države...Pa u Splitu je zapaljeno 60 automobila kao u Bejrutu, policija nije nikoga pronašla, to je prikrivanje terorizma od strane policije-umjesto da se uvede izvanredno stanje i pošalju dodatne policijske snage iz cijele RH u PU Splitsko-dalmatinsku, pa tolike nesigurnosti nije bilo za vrijeme rata...o čemu mi pričamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije