Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrav život

Planinarski izlet od Svete Nedelje do starog grada na Okiću

planinari
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
25.06.2010.
u 16:40

Građane željne dobre zabave i boravka na svježem zraku, planinari će dočekati 27. lipnja u 8 sati na Trgu Ante Starčevića

Novo planinarsko društvo PD Sveta Nedelja svoje će osnivanje ove nedjelje proslaviti izletom na Okić. Građane željne dobre zabave i boravka na svježem zraku, planinari će dočekati 27. lipnja u 8 sati na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji odakle će se trosatnom šetnjom zaputiti na Svetonedeljski Breg, zatim prema Kladju, Slavoj Gori, Klakama i planinarskom domu pod Okićem gdje će se zaustaviti i ručati.

Planinarska se ruta nastavlja obilaskom ruševina okićkog starog grada, a završava oko 15 sati povratkom kući pješice ili autobusom koji od planinarskog doma kreće u 16.30 sati. Više informacija zainteresirani mogu doznati nazovu li brojeve telefona 091/5188033 ili 099/7050103.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije