Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred katedralom

Pitali smo vas: Što Zagrepčani misle o papi Franji?

anketa (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
14.03.2013.
u 08:46

Voljela bih da sam mogla biti u Vatikanu. Moja je poruka novome papi: Franjo, popravi moju Crkvu!

– Voljela bih da sam mogla biti u Vatikanu. Moja je poruka novome papi: Franjo, popravi moju Crkvu! Polažem velike nade u njega – poručila je papi Franji Dora Drašković koju smo sinoć zatekli u zagrebačkoj katedrali. 

Vjernici su se nakon bijelog dima iz Vatikana počeli okupljati u glavnoj zagrebačkoj crkvi kako bi zahvalili na novom izboru. 

– Naglasak mu je na pomaganju siromašnima. Nadam se da on neće biti posljednji papa, s obzirom na to da je došlo do određenog rasula u Crkvi – komentirao je Krešimir Tomašević. 

Milana Dojčića papa Franjo podsjeća na Ivana Pavla II. 

– To mi se sviđa i dobar je znak. Jedino sam se ovaj put nadao da će izabrati nekog mlađeg papu kako bi što dulje bio na toj dužnosti – kazao je. 

Komentara 2

MO
MojeKorisnickoIme
10:01 14.03.2013.

A šta reći..vjernici znam da vam to znači pa.eto drago mi je da imate novog papu..nadam se da će papa dati sve od sebe da učini ovaj svijet boljim nego što je sada.

LO
Louie
11:20 14.03.2013.

Cestitam novoizabranom Papi Da mu Bog udjeli snagu, zdravlje i uspjesnost u novoj sluzbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije