Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
darivanje

Piramidu od knjiga sastavili pa rastavili za učeničke domove

piramida od knjiga (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
20.12.2012.
u 11:16

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu daruje potrebite sa 20.000 knjiga

Više od 20 tisuća knjiga prikupila je Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu u sklopu projekta "Piramida od knjiga". Skupljene knjige, od čega su polovicu darovali građani, dok je polovicu donirao NKS iz svog fundusa, podijelit će učeničkim domovima na području grada.

Paketi puni knjiga stići će na adrese 14 domova, kamo će ih dopremiti djelatnici knjižnice kako bi pomogli u izgradnji knjižnoga fonda njihovih knjižnica.

– Kada je počela gradnja piramide od knjiga, naglašeno je da će prikupljene knjige biti darovane potrebitim ustanovama nakon njezina rastavljanja. Dostavljanje knjiga učeničkim domovima samo je početak darivanja knjiga koje su prikupljene za gradnju piramide – kazao je Ante Livajić iz odnosa s javnošću NSK. 

>>Piramida od knjiga u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije